Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето малко снимки. Ако някой иска нещо ... да казва.

Та на черната ... махнах плочката на газта и завих гайката под педала на газта, цъкнах на бензин .... е тя просто не знае ... върви много по-добре от мойта. Ся идва тънкия момент - искам да си хвърля на червената сетъпа на 137 коневата версия без ламбда ... някой ако има знание по темата да не се срамува.
    Attached Files
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• темата маи трбва да я прекръстиш на "свърши се" хаха

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
        Ето малко снимки. Ако някой иска нещо ... да казва.

Та на черната ... махнах плочката на газта и завих гайката под педала на газта, цъкнах на бензин .... е тя просто не знае ... върви много по-добре от мойта. Ся идва тънкия момент - искам да си хвърля на червената сетъпа на 137 коневата версия без ламбда ... някой ако има знание по темата да не се срамува.
        Ко напрай пак ли са нацепи бе зверо?
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• взех две блъснати на далавера ... не са баш толко еднакви двете червени
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

взех две блъснати на далавера ... не са баш толко еднакви двете червени
            Ахааа,и какво смяташ да правиш 3в1? хахаха
            Ако ти артисат някой части свиркай!
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• 33 16v

Щеше нещто да звънкаш?

Comment

• щях, на емо буса се развали ... по тъмно закарахме перманента
                Last edited by Kris; d.m.y г., 23:31.
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Няма как свързано ли е дадено нещо с Алфа стават всякакви работи-утре съм във Варна ще ти звънна да видя зверовете.

Comment

• на червената какво и има освен тенекиите. ти изкупи всички 33-ки в българия бе човек.
                    точка

Comment

Ето малко снимки. Ако някой иска нещо ... да казва.

При компа трябва да имаш едно жълто реле. То е псевдо реле м/у другото. Махаш го напълно, изключваш минусовата клема на акумулатора за миг и си готов

Comment

• Сигорен ли си,че само това е нужно? Нещо много лесно ми се вижда.... а при нашите коли нищо лесно няма. А до колкото разбрах 137 коньовите версии са с MOTRONIC 2.1, а както знаем нашите са с 4.1 ! Също така свещите им са различни... едва ли ще е само това.
                        Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                        Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                          При компа трябва да имаш едно жълто реле. То е псевдо реле м/у другото. Махаш го напълно, изключваш минусовата клема на акумулатора за миг и си готов
                          Тука съм напълно съгласен ,и при двата модела 132 и 137,разликата е само това реле и че няма сондата,но ако искаш колата ти да запази преходните режими,по добре е да си ползваш сондата,другият вариант е да се набучи на мястото широколентова сонда и да се настрои дебитомера без да играе ламбда контрола,но винаги някой режим ще ти куца.А има и малка разлика в компа...............................но това се корегира и с чип............
                          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                            Тука съм напълно съгласен ,и при двата модела 132 и 137,разликата е само това реле и че няма сондата,но ако искаш колата ти да запази преходните режими,по добре е да си ползваш сондата,другият вариант е да се набучи на мястото широколентова сонда и да се настрои дебитомера без да играе ламбда контрола,но винаги някой режим ще ти куца.А има и малка разлика в компа...............................но това се корегира и с чип............
                            А моя чип корегира ли тази разлика? Щото и без тва ми е преебана сондата поне да работи колата като хората.
                            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                              Не, симулатор на ламбда. А настройките не се губят - просто се качваш, караш половин час в София и след това я оставяш половин час на празен ход за адаптация. Не си слагай чип. нищо няма да постигнеш

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                              А моя чип корегира ли тази разлика? Щото и без тва ми е преебана сондата поне да работи колата като хората.
                              Направи това, което съм написал и си свиркай. Послушай ме. И си върни оригиналния чип. На тази кола се прави тунинг като смениш и газоразпределителните валове. Едва тогава има файда от чипа

Comment

• искам джантите с 6 спици много са яки

Comment

Working...
                                X